Üdvözöljük a Szekeres Portán

"A CSALÁD"

Budapestről költöztünk ide a nyugalomba, immáron 20 éve. Nagy váltás volt, de az idő igazolta várakozásainkat és nem bántuk meg hiszen itt az élet még sokkal élhetőbb mint a fővárosban, ahol még a szomszédok sem mindig ismerik meg egymást az utcán...

Persze az élet vidéken sem könnyű, de valahogy itt az ember másképp viseli még a nehézségeket is. Hiszen itt még köszönnek egymásnak az utcán, segítik egymást az emberek, itt még léteznek közösségek és ami pótolhatatlan a mai világban a csend, erdő, mező, állatok azaz az őstermészet / szerencsére itt még a maga háborítatlan valójában köszönhetően az Őrségi Nemzeti Parknak /.

Szóval csak biztatni tudunk mindenkit hogy látogasson el erre a gyönyörű vidékre, mert látni és érezni fogja hogy az Őrség valóban MÁS mint az ország többi része. Legyen része nálunk egy kellemesen eltöltött hétvégében, hétben vagy akár egy napban is. Amit nálunk lehet: pihenni, nagyokat lovagolni, jókat beszélgetni...és biciklizni, túrázni vagy csak úgy sétálgatni az erdőben és vadakat, gombákat keresni...esetleg a közeli termálfürdőben "ejtőzni" vagy a természetes tavakban fürdőzni.

Várjuk Önöket szeretettel portánkon.

Szekeres Csaba

SZÉP kártya


HAMAROSAN